Voorbereiding Communie fotografie

Kc Photography

Waar moet je aan denken als je een fotograaf zoekt voor een communie

Waarschijnlijk heb je binnenkort een communie, lentefeest, Quinceañera, doop of ander sleutelmoment in het leven van je kind gepland, of heb je gewoon interesse in fotografie van dit soort portretten. Welkom, hopelijk heb je hiermee een goed beeld van hoe ik je kan helpen.

Om te starten gaan we eerst afspreken (fysiek of virtueel) zodat ik goed begrijp wat je precies zoekt en wanneer we dit zouden willen plannen.

Belangrijke aspecten als je op zoekt bent naar een fotograaf voor communie foto’s:

 • Op welk soort locatie wil je de foto’s nemen?
  • Stedelijk, landelijk, industrieel, een park, skatepark, kasteeldomein, een havengebied, een plaats met veel graffiti… 
 • Heb je ook graag hulp met de foto’s van de dag zelf?
  • Ook dit is zeker mogelijk (voorbeelden van dit soort foto’s vind je hier terug)
 • Heb je drukwerk nodig?
  • Uitnodigingen, bedankingen, albums of ander drukwerk voor genodigden of belangrijke gasten
  • Hier kan ik je ook zeker mee helpen.
 • Houdt er rekening mee dat er voldoende tijd is voorzien voor design, druk en levering van drukwerk. Van ontwerp tot gedrukte uitnodiging, die je kan opsturen, kan makkelijk 3-4 weken duren.

Wanneer het voor mij duidelijk is wat je zoekt maak ik een offerte op maat. Zijn er toch nog zaken die je anders ziet dan stel ik de offerte hier nog bij tot het voorstel volledig afgestemd is op jou plan.

Vanaf hier beslis jij of ik je mag helpen met de fotografie.

Contacteer me of laat je gegevens achter, dan contacteer ik jou. Bij de organisatie van zo’n moment in het leven van je kind komt veel kijken en de fotografie maakt hier natuurlijk deel van uit. Heb je het te druk om alles mooi op een contactformulier te schrijven, laat dan enkel je contact gegevens in dit formulier achter, dan neem ik dit stukje even van je over. Ik bel je op om te bespreken wat je nodig hebt. Vrijblijvend en zonder verpichtingen.

Heb je het te druk met de organisatie van de communie? Te veel om over na te denken? Geen probleem ik bel je

Fotograaf communie portretten | Flexibel | Op locatie

Er wordt automatisch een pop-upwaarschuwing weergegeven wanneer u een pagina van de site voor het eerst bekijkt, evenals bij volgende bezoeken, tenzij u op de knop in de pop-up klikt om te bevestigen dat u deze waarschuwing niet langer wilt zien. Deze pop-up geeft aan dat er op deze site algemene gebruiksvoorwaarden gelden (GDPR), er een privacycharter is en er gebruik gemaakt wordt van cookies (zelf verkies ik eerder cakejes, maar 🍪 it is). Al deze regels worden aanvaard als u doorgaat, door andere pagina's van de website te raadplegen of door interactie met de site (klikken, tekst invoeren, enz.).

Dit zal sluiten in 0 seconden