Communie, Lentefeest & momenten van je kind

kc photography

Communie, lentefeest, andere levensgebeurtenis

Ann - Communieportret

“Verbaasd dat een uurtje fotograferen zo’n prachtige foto’s kon opleveren. Je zorgde voor een reportage die compleet mijn zoontje zijn ding was: speels, spontaan en ongedwongen. Dat straalt van de foto’s af! Dank je wel voor het fantastische werk en de mooie herinneringen aan zijn communie in bizarre tijden.”

Ellen Schatteman - Paramedisch centrum Believe - Communieportret

“Even voor de lens staan…
Een foto van jezelf…
Een foto waarbij je een goed gevoel krijgt… niet zo evident!
Bij Kin Chun voel je je direct op je gemak en krijg je een ‘goed gevoel’ zowel voor de camera als bij het bekijken van de foto’s.
Mooie foto’s, mooie herinneringen, mooie momenten. Vastgelegd door een top fotograaf.”

Heb je het te druk met de organisatie van de communie? Te veel om over na te denken? Geen probleem ik bel je

Fotograaf communie portretten | Flexibel | Op locatie

Er wordt automatisch een pop-upwaarschuwing weergegeven wanneer u een pagina van de site voor het eerst bekijkt, evenals bij volgende bezoeken, tenzij u op de knop in de pop-up klikt om te bevestigen dat u deze waarschuwing niet langer wilt zien. Deze pop-up geeft aan dat er op deze site algemene gebruiksvoorwaarden gelden (GDPR), er een privacycharter is en er gebruik gemaakt wordt van cookies (zelf verkies ik eerder cakejes, maar 🍪 it is). Al deze regels worden aanvaard als u doorgaat, door andere pagina's van de website te raadplegen of door interactie met de site (klikken, tekst invoeren, enz.).

Dit zal sluiten in 0 seconden