Dansshow & Optreden

Kc Photography

Dansshow & optreden

Welkom bij KC Photography De Perfecte Partner voor Adembenemende Dansfotografie!

Ben je op zoek naar professionele dansfoto’s die de essentie en het artistiek karakter van je dansschool of dansshow vastlegt? Als gespecialiseerde dansfotograaf begrijp ik de unieke uitdagingen en de schoonheid van het vastleggen van dans in al zijn pracht. Ik ben er om de dansers te laten schitteren en hun passie, artistieke magie en elegantie vast te leggen.

Waarom KC Photography kiezen voor uw dansshow?

  • Expertise in Dansfotografie: mijn passie voor fotografie van dans en beweging, mijn ervaring in dansfotografie stellen me in staat om de perfecte momenten vast te leggen die het verhaal van uw dansschool of dansshow vertellen. (wil je weten hoe ik dit aanpak?)
  • Op Maat Gemaakte Fotosessies: ik werk nauw met u samen om de visie en stijl van je dansschool te begrijpen, zodat we gepersonaliseerde dansfoto’s kunnen creëren die de unieke identiteit van je dansschool of dansers weerspiegelen.
  • Professionele Kwaliteit: Met geavanceerde apparatuur en technieken lever ik hoogwaardige foto’s die de emotie, energie en de danspassie van je dansers vastleggen.
  • Betrouwbare Service: Ik streef naar uitmuntendheid in klantenservice en zorg voor een vlotte en stressvrije ervaring, van planning tot levering van de foto’s.
  • Marketingmogelijkheden: Deze prachtige dansfoto’s kunnen makkelijk gebruikt worden voor website, sociale media, drukwerk en meer.

Of het nu gaat om dansvoorstellingen, repetities, portretten of groepsfoto’s, ik sta klaar om de magie van uw dansschool vast te leggen en te vereeuwigen. Kijk gerust even rond en neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

EL VAn LANCKER - DE POEL - THEATER fotografie

“Kin Chun Cheung nam deze pareltjes.

Ik ben Kin heel dankbaar en indien jullie een speciaal event op een professioneel niveau willen laten fotograferen, aarzel dan niet om Kin te contacteren.

Isabelle D'hoine - FAVOLE - DANSSHOW fotografie

Kin Chun maakte prachtige dansfoto’s van onze voorstellingen. Hij leek wel overal tegelijk te zijn en maakte haarscherpe foto’s (ook van sprongen en pirouettes) en wist perfect de sfeer van de dans te scheppen.

Trots dat ik deze weldra met onze dansers zal kunnen delen. Het was het wachten meer dan waard!

NIELS - zandland - Concert fotografie

” Van een concertfotograaf verwacht je vooral dat hij niet in de weg loopt. Als hij bovendien nog eens oogverblindende beelden schiet, dan is je broodje helemaal gebakken. Kin Chun is iemand die beide vaardigheden feilloos combineert. Hij is de vlieg op de muur die de sfeer op en naast het podium perfect weet te vatten met een aantal juist gekozen beelden. “

DELFIEN - TOI, MOI ET LA DANSE - Dansshow fotografie

” Kin Chun shootte onze twee-jaarlijkse dansshow ‘Peter Pan’ en de dansvoorstelling ‘De Notenkraker’ naar aanleiding van ons 10-jarig bestaan in het kasteel van Laarne. Hij is een rustige en aangename fotograaf. Kin Chun maakt mooie foto’s zowel voor als achter de schermen. “

Fotograaf dansshow of optreden | Actie, portretten, groepsportretten, backstage | Op maat gemaakte offerte | Regio Vlaanderen - Nederland

Heb je het te druk met de organisatie van je dansshow? Foto's van de optreden, portretten, backstage... te veel om over na te denken? Geen probleem ik bel je!

Er wordt automatisch een pop-upwaarschuwing weergegeven wanneer u een pagina van de site voor het eerst bekijkt, evenals bij volgende bezoeken, tenzij u op de knop in de pop-up klikt om te bevestigen dat u deze waarschuwing niet langer wilt zien. Deze pop-up geeft aan dat er op deze site algemene gebruiksvoorwaarden gelden (GDPR), er een privacycharter is en er gebruik gemaakt wordt van cookies (zelf verkies ik eerder cakejes, maar 🍪 it is). Al deze regels worden aanvaard als u doorgaat, door andere pagina's van de website te raadplegen of door interactie met de site (klikken, tekst invoeren, enz.).

Dit zal sluiten in 0 seconden