Contacteer me

Een persoonlijke aanpak vind ik heel belangrijk, daarom bespreek ik graag samen met je, je idee of concept.

Laat je gegevens achter, volledig vrijblijvend zonder verplichting, via onderstaand formulier met jouw vraag of verzoek, en ik neem zo snel mogelijk telefonisch contact met je op (of bel me). Is er een klik dan spreken we virtueel af of met een old fashion afspraak en maak ik hierna een gratis offerte op.

We hebben pas een afspraak wanneer ik je een offerte heb voorgelegd waarop je bevestigd dat je mijn hulp wilt met je fotografie.

  *Voornaam & naam

  *E-mail

  *Telefoon/ GSM nummer

  *Waar gaat je vraag over?

  Reviews

  KC Photography

  Fotograaf Kin Chun Cheung
  +32 476 43 58 77

  Evergem – Belzele

  Regio Vlaanderen – Nederland

  BTW nr. 0731.682.876

  kcphotography.be
  kc@kcphotography.be

  Er wordt automatisch een pop-upwaarschuwing weergegeven wanneer u een pagina van de site voor het eerst bekijkt, evenals bij volgende bezoeken, tenzij u op de knop in de pop-up klikt om te bevestigen dat u deze waarschuwing niet langer wilt zien. Deze pop-up geeft aan dat er op deze site algemene gebruiksvoorwaarden gelden (GDPR), er een privacycharter is en er gebruik gemaakt wordt van cookies (zelf verkies ik eerder cakejes, maar 🍪 it is). Al deze regels worden aanvaard als u doorgaat door andere pagina's van de website te raadplegen of door interactie met de site (klikken, tekst invoeren, enz.).

  Dit zal sluiten in 0 seconden