Bel me op

Het is zo verschrikkelijk druk! Werk, familie, vrienden, hobbies… En dan nog de organisatie van waar je deze foto’s voor nodig hebt. Wil je gewoon snel even weten of we een match kunnen zijn zonder dat je uitvoerig moet neerschrijven wat je zoekt? Laat je nummer achter en ik neem het even van je over, ik bel je op om te bespreken wat je zoekt. Geen verplichtingen, kan ik je helpen; fijn 😉 dan spreken we concreter af, kan ik je toch niet helpen; ook goed 🙂 dan kennen we elkaar toch al een klein beetje beter en wie weet kan ik je in de toekomst ergens mee helpen.

  *Voornaam & naam

  *Telefoon/ GSM nummer

  *Waar gaat je vraag over?

  Reviews
  El Van LanckerEl Van LanckerDe Poel
  Kin Chun Cheung nam deze pareltjes. Ik ben Kin heel dankbaar en indien jullie een speciaal event op een professioneel niveau willen laten fotograferen, aarzel dan niet om Kin te contacteren.
  Isabelle D'hoineIsabelle D'hoineDansschool Favole
  Kin Chun maakte prachtige dansfoto's van onze voorstellingen. Hij leek wel overal tegelijk te zijn en maakte haarscherpe foto's (ook van sprongen en pirouettes) en wist perfect de sfeer van de dans te scheppen.
  Trots dat ik deze weldra met onze dansers zal kunnen delen. Het was het wachten meer dan waard!
  Annick BryonAnnick BryonEsthetiek Fédor
  Ik heb KC Photography gevraagd om bedrijfsfoto's te nemen voor de Website. KC Photography is zeker een aanrader. Kin Chun denkt met je mee hij heeft oog voor detail én is bovendien een aangenaam persoon om mee te werken. Ik ben zeer tevreden!
  Marc BooneMarc BooneLOUNGE BAR MOODIS
  We hebben de foto’s bekeken en we zijn uitermate tevreden van het resultaat. Je hebt dit prachtig in beeld gebracht en het is voor ons een super mooie souvenir.
  Ellen SchattemanEllen Schatteman
  Even voor de lens staan… Een foto van jezelf… Een foto waarbij je een goed gevoel krijgt… niet zo evident! Bij Kin Chun voel je je direct op je gemak en krijg je een ‘goed gevoel’ zowel voor de camera als bij het bekijken van de foto’s.Mooie foto’s, mooie herinneringen, mooie momenten. Vastgelegd door een top fotograaf.
  Fleur Van AudenhoveFleur Van Audenhove
  Op een vroege druilerige zondagochtend trok ik met Kin Chun naar de Krook in Gent. Tijdens de shoot werkten we samen aan de poses en had ik zelf ook heel wat inbreng. Kin Chun stelt je steeds op je gemak en zorgt ervoor dat jij als model je goed voelt bij de poses. Het was een hele fijne samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben enorm tevreden met de mooie foto’s!
  Hanne Van De PutteHanne Van De Putte
  Bedankt voor de prachtige foto’s! Het was een unieke en super leuke ervaring
  Ann De SmetAnn De Smet
  Verbaasd dat een uurtje fotograferen zo’n prachtige foto’s kon opleveren. Je zorgde voor een reportage die compleet mijn zoontje zijn ding was: speels, spontaan en ongedwongen. Dat straalt van de foto’s af! Dank je wel voor het fantastische werk en de mooie herinneringen aan zijn communie in bizarre tijden.
  Karo RetsinKaro Retsin
  Ik ben met Kin Chun naar Gent geweest om dans- en balletfoto's te shooten, midden in de stad. Met een gezellige babbel en daarbovenop nog eens prachtfoto's als resultaat. Het was een heel fijne ervaring die ik zo opnieuw zou willen doen!
  Wendy VerpaeleWendy Verpaele
  Wij hebben op 8 februari een prachtige dag gehad en vierden mijn ouders hun 50 jaar huwelijk. En wat is er mooier om dit vast te leggen op foto? We hadden hiervoor Kin Chun gevraagd en hebben hier geen moment spijt van gehad. Hij doet dit met zo veel passie en staat open voor jouw ideëen. Wij zijn uiterst tevreden! Bedankt Kin Chun! Dankzij jou hebben we mooie herinneringen.
  Niels BoutsenNiels BoutsenStoomboot/ Zandland
  Van een concertfotograaf verwacht je vooral dat hij niet in de weg loopt. Als hij bovendien nog eens oogverblindende beelden schiet, dan is je broodje helemaal gebakken. Kin Chun is iemand die beide vaardigheden feilloos combineert. Hij is de vlieg op de muur die de sfeer op en naast het podium perfect weet te vatten met een aantal juist gekozen beelden.
  Delfien NeirynckDelfien NeirynckToi, Moi et la Danse
  Kin Chun shootte onze twee-jaarlijkse dansshow 'Peter Pan' en de dansvoorstelling 'De Notenkraker' naar aanleiding van ons 10-jarig bestaan in het kasteel van Laarne. Hij is een rustige en aangename fotograaf. Kin Chun maakt mooie foto's zowel voor als achter de schermen.