Kin Chun Cheung

Fotograaf

Hallo, ik ben kin chun

Fotograaf en trotse papa van mijn drie bengels Luca, Alec en Isaac. Naast fotografie zijn mijn passies reizen en sport. Regelmatig reizen we naar Hong Kong, waar mijn roots liggen.

Fotografie begon voor mij als een hobby maar groeide al snel uit tot mijn passie. Overal nam ik mijn camera mee en legde ik familie-, gezins en andere momenten vast. Ik begon me er meer en meer in te verdiepen. In 2019 nam ik de beslissing om fotograaf in bijberoep te worden en help ik mensen zoals jij met het vastleggen van die speciale momenten in je leven (of je dierbare). Zo zorg ik dat je mooie herinnering hebt en kan je de dag zelf ten volle genieten.

herinnering. Liefde. MOMENTEN.

Jou en je dierbare fotograferen op jouw speciale dag of op een speciaal moment, dat is wat ik doe. Shoots voor een communie of lentefeest, Doop, een huwelijk of jubeleum, ook bedrijfsfeestjes of een familiegelegenheid zijn momenten dat ik graag voor je vastleg.

Als fotograaf werk ik ook regelmatig mee aan dansvoorstellingen of concerten. Mensen in hun element, “hun passie fotograferen is mijn passie”.

MIJN FOTOSTIJL

Heb je een speciale gelegenheid dat je vast wil leggen? Ik denk graag met je mee. Mijn stijl van fotografie is natuurlijk, ik hou van een spontane stijl, zodat jij je goed voelt en je helemaal jezelf kan zijn.

Dansfotografie - Dans ballet show - Peter Pan - Toi, moi et la danse - in CC de stroming (Evergem) & GC de Kluize (Oosterzele)

Dans & sport

Veel en snelle bewegingen en moeilijke belichtingsomstandigheden zoals bij dansfotografie (ballet, modern, jazz…) of sportfotografie vind ik een uitdaging om vast te leggen.

Concertfotografie - Marjan Van Rompaey - Zandland - rataplan (Antwerpen)

Concert & podium

Een hoog podium, donkere sfeervolle belichting. Ik vind het fantastisch om je meeslepende voorstelling als fotograaf te  mogen vastleggen. Dit kan een concert, toneel of andere podium passie zijn. Maar als jij het vast wilt laten leggen kan ik je hier zeker bij helpen!

Eventfotografie 50 jaar jubileum - Evergem

MENSEN

Dat liefdevolle, intiem moment van een familiefeest, een mooie band tussen vrienden of een fantastisch event van een vereniging deze momenten wil ik graag voor jou bewaren.

US roadtrip - Charleston

Omgeving

Mooie omgevingen zijn heel belangrijk om je verhaal te vertellen. Voor portretten is het belangrijk om samen een mooie omgeving te kiezen die bij jou en het moment passen dat je wilt vastleggen.  Voor een event zal ik kijken wat er nodig is om mooie sfeervolle beelden te maken.

Portretfotografie Communie - Belzele (Evergem)

SPONTAAN

Ik vind het belangrijk je vast te leggen zoals je bent, op het podium, een feest of tijdens een portret. Ik hou van spontane foto’s in spontane gelegenheden maar ook van geposeerde foto’s.

Hoe ik te werk ga

Wat houdt een shoot of reportage in. Verloop van de voorbereiding en de shoot (ongeacht of dit een dans foto portret, concert-, event foto reportage, … etc is):

  • Via een gesprek wil ik graag goed begrijpen wat je in gedachte hebt. (Dit is geheel vrijblijvend en zonder enkele verplichting. We hebben pas een afspraak wanneer ik je een offerte heb voorgelegd waarop je bevestigd dat je mijn hulp wilt.)
  • Ik stuur je een offerte en je laat me weten of je met mij wilt werken. (De offerte kan nog bijgestuurd worden waar nodig)
  • Wanneer je akkoord bent dan starten de voorbereidingen. Moodboard starten, locatie voorstellen (eventueel bezoeken), materiaal kiezen, misschien paar gesprekjes of “meets”…
  • De shoot; naar de locatie gaan, materiaal opstellen en de foto’s nemen.
  • Backup van de foto’s maken.
  • Nabewerking de foto’s nemen is de helft van het werk de andere helft is de nabewerking van de foto’s. Selecteren welke foto’s voldoen en de foto’s bewerken.
  • Hierna plannen we een gesprek waar je je foto’s kan selecteren of stel ik je de foto’s ter beschikking via een link (afhankelijk van de type shoot).

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je een speciale gelegenheid dat je vast wil leggen? Ik denk graag met je mee. Mijn stijl van fotografie is natuurlijk, ik hou van een spontane stijl, zodat jij je goed voelt en je helemaal jezelf kan zijn.

Concert & dans fotografie

Event & feest fotografie

Communie- & lentefeest fotografie

Dans

portret

Branding

Familie

Er wordt automatisch een pop-upwaarschuwing weergegeven wanneer u een pagina van de site voor het eerst bekijkt, evenals bij volgende bezoeken, tenzij u op de knop in de pop-up klikt om te bevestigen dat u deze waarschuwing niet langer wilt zien. Deze pop-up geeft aan dat er op deze site algemene gebruiksvoorwaarden gelden (GDPR), er een privacycharter is en er gebruik gemaakt wordt van cookies (zelf verkies ik eerder cakejes, maar 🍪 it is). Al deze regels worden aanvaard als u doorgaat, door andere pagina's van de website te raadplegen of door interactie met de site (klikken, tekst invoeren, enz.).

Dit zal sluiten in 0 seconden