Meer over de fotografie services

Hier vind je meer informatie over de fotografie diensten waar je naar op zoek bent en waar ik je mee kan helpen.

Familie portret fotografie Mariakerke Gent

Standaardprijs

De uurprijs voor een standaard shoot is 90€/u

  • 20 foto’s uit te kiezen
  • Verplaatsing tot 20km inbegrepen (vanuit Evergem-Belzele)
  • Geen drukwerk inbegrepen (zeker bespreekbaar)
  • Voor een “niet standaard shoot” maak ik een aangepaste offerte

Meer over Optreden en voorstellingen

Tijdens een voorstelling of demonstratie gaat de performer helemaal op in het moment van het optreden en zorg ik dat de passiedat moment en dat gevoel vereeuwigd wordt, dit kan gaan over een dansshow, concert, toneel & theater of een ander soort van optreden.

Mijn ervaring bouwde ik op concertfotografie en dansfotografie, beide een uitdaging die mijn passie voor fotografie volledig tot uiting laten komen. Moeilijk belichting, veel beweging en een bijzonder scherpe timing zonder herhaling.

Hier wordt jou passie ook mijn passie

Heb je een optreden, dansshow, concert of iets anders? Ben je op zoek naar een fotograaf voor je dansfotografie, concertfotografie of voor je optreden? Ik kan je zeker helpen hiermee! Wat kan ik zoal voor je doen?

  • Actiefoto’s van het optreden
  • Portretfoto’s van de performer (dansers, muzikanten, acteurs)
  • Groepsfoto’s
  • Backstage foto’s

Contacteer me of laat je gegevens achter, dan contacteer ik jou om te bespreken wat je precies zoekt. Bij het organiseren van zo’n optreden komt vaak veel kijken en de fotografie maakt hier natuurlijk deel van uit. Heb je het te druk om alles mooi op een contactformulier te schrijven, laat via dit formulier enkel je contact gegevens achter, dan neem ik dat stukje even van je over. Ik bel je op om te bespreken wat je nodig hebt. Hebben we een klik dan gaan we verder, is die er niet of komt onze planning niet samen dan lukt het hopelijk in de toekomst wel 😉

Samenwerkingen met oa:

Dansschool Toi, moi et la danse, Danssschool murobics, Dansschool Favole, Inside Jazz management…

DELFIEN - TOI, MOI ET LA DANSE - Dansshow fotografie

” Kin Chun shootte onze twee-jaarlijkse dansshow ‘Peter Pan’ en de dansvoorstelling ‘De Notenkraker’ naar aanleiding van ons 10-jarig bestaan in het kasteel van Laarne. Hij is een rustige en aangename fotograaf. Kin Chun maakt mooie foto’s zowel voor als achter de schermen. “

NIELS - zandland - Concert fotografie

” Van een concertfotograaf verwacht je vooral dat hij niet in de weg loopt. Als hij bovendien nog eens oogverblindende beelden schiet, dan is je broodje helemaal gebakken. Kin Chun is iemand die beide vaardigheden feilloos combineert. Hij is de vlieg op de muur die de sfeer op en naast het podium perfect weet te vatten met een aantal juist gekozen beelden. “

Meer over Events & feesten

Samen feest vieren is het leukste wat er is, nog leuker is het; als je erna er ook foto’s van hebt als souvenir. Ben je op zoek naar een eventfotograaf voor je event, familiefeest of bedrijfsfeest? Wil je later mooie foto’s kunnen delen met de feestvierders? Dan kan ik je hier zeker mee helpen.

Wil je ook nog foto’s en/ of drukwerk zoals een album dan kan ik je ook hiermee helpen.

Organiseer jij binnenkort een event of feest, ben je op zoek naar een fotograaf en wil je graag meer informatie over hoe ik je kan helpen; contacteer me of laat je gegevens achter dan contacteer ik jou om te bespreken wat je precies zoekt.

Dit is geheel vrijblijvend en zonder enkele verplichting. We hebben pas een afspraak wanneer ik je een offerte heb voorgelegd waarop je bevestigt dat je mijn hulp wilt.

Samenwerkingen met oa:

Cocktail- lounge bar Moodis…

Wendy - Feest fotografie

” Wij hebben op 8 februari een prachtige dag gehad en vierden mijn ouders hun 50 jaar huwelijk. En wat is er mooier om dit vast te leggen op foto ? We hadden hiervoor Kin Chun gevraagd en hebben hier geen moment spijt van gehad. Hij doet dit met zo veel passie en staat open voor jouw ideëen. Wij zijn uiterst tevreden! Bedankt Kin Chun ! Dankzij jou hebben we mooie herinneringen. “

Marc Boone - Cocktail-Lounge bar Moodis - Eventfotografie Moodis after Corona party

“We hebben de foto’s bekeken en we zijn uitermate tevreden van het resultaat. Je hebt dit prachtig in beeld gebracht en het is voor ons een super mooie souvenir.”

Meer over Communie, lentefeest & andere levensgebeurtenissen

Heb je binnenkort een communie, lentefeest of een ander belangrijk moment in het leven? Ben je op zoek naar een fotograaf voor het feest of wil je enkel communiefoto’s (portretfoto’s)? Wil je dat ik een locatie voorstel? En wil je ook graag dat ik kaartjes, een album en ander drukwerk ontwerp ? Dit kan zeker. Of misschien heb je zelf een locatie in gedachte, zorg je zelf voor kaartjes, bedankjes, albums… enz. dus wil je enkel de foto’s, ook prima! Laat me weten hoe je het wilt en dan hou ik hier zeker rekening mee.

Typisch: een shoot van 1 uur op locatie, (vanaf 90€) 1 persoon, ik plan nog een bespreking in om 20 foto’s uit te kiezen. (Veel klanten vragen hier ook nog mini albums en/ of ander drukwerk dit is niet inbegrepen in de prijs maar kan ik je zeker mee helpen)

Contacteer me of laat je gegevens achter dan contacteer ik jou om te bespreken wat je precies zoekt. Dit is geheel vrijblijvend en zonder enkele verplichting. We hebben pas een afspraak wanneer ik je een offerte heb voorgelegd waarop je bevestigt dat je mijn hulp wilt.

Ann - Communieportret

“Verbaasd dat een uurtje fotograferen zo’n prachtige foto’s kon opleveren. Je zorgde voor een reportage die compleet mijn zoontje zijn ding was: speels, spontaan en ongedwongen. Dat straalt van de foto’s af! Dank je wel voor het fantastische werk en de mooie herinneringen aan zijn communie in bizarre tijden.”

Meer over Dans

Een dans of thema portret (je sport, met je instrument, of andere hobby…), een portret van jou met je passie? Misschien wil je meer dan gewone portretfoto’s van jezelf, van dit moment, portretfoto’s die vertellen wat je passie nu is. Beelden zeggen meer dan woorden.
Het draait hier om foto’s van jou met je “passie”, datgeen wat je energie geeft. Of je nu professioneel bezig bent of dit als hobby doet, het gevoel dat het jou geeft, die vonk is wat ik voor je wil vastleggen.

Zou jij graag een dansportret willen en ben je op zoek naar een fotograaf die je hierbij kan helpen, contacteer me of laat je gegevens achter, dan contacteer ik jou even om te bespreken wat je in gedachte hebt.

Dit is geheel vrijblijvend en zonder enkele verplichting. We hebben pas een afspraak wanneer ik je een offerte heb voorgelegd waarop je bevestigt dat je mijn hulp wilt.

Karo - Ballet danser - Dansportret

“Ik ben met Kin Chun naar Gent geweest om dans- en balletfoto’s te shooten, midden in de stad. Met een gezellige babbel en daarbovenop nog eens prachtfoto’s als resultaat. Het was een heel fijne ervaring die ik zo opnieuw zou willen doen!”

Hanne - Danser - Dansportret

“Bedankt voor de prachtige foto’s! Het was een unieke en super leuke ervaring”

Fleur - Ballet Danser - Dansportret

“Op een vroege druilerige zondagochtend trok ik met Kin Chun naar de Krook in Gent. Tijdens de shoot werkten we samen aan de poses en had ik zelf ook heel wat inbreng. Kin Chun stelt je steeds op je gemak en zorgt ervoor dat jij als model je goed voelt bij de poses. Het was een hele fijne samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben enorm tevreden met het resultaat en de mooie foto’s!”

Meer over Portret

Wil je graag portretfoto’s? Misschien wil je graag je foto portfolio als model aanvullen, of wil je gewoon portretfoto’s van jezelf of van familie of vrienden? Gewoon dit moment in je leven vastleggen op de gevoelige plaat.

Ben je op zoek naar een fotograaf om dit vrijblijvend bespreken? Contacteer me of laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op en bespreken we wat je precies zoekt en hoe ik jou hierbij kan helpen. Dit is geheel vrijblijvend en zonder enkele verplichting. We hebben pas een afspraak wanneer ik je een offerte heb voorgelegd waarop je bevestigt dat je mijn hulp wilt.

Meer over Branding portretten

Heb je een portretfoto’s nodig van je beroep of foto’s van je faciliteiten en uitrusting? Heb je foto’s nodig voor je website of professioneel drukwerk?
Ik bekijk graag met jou waar je naar op zoek bent, ik kom ter plaatse of zoek, samen met jou, naar een geschikte locatie en moment om deze portretfoto’s vast te leggen van wat je doet, waar je dit doet.

Heb je beroepsprotretten nodig en ben je op zoek naar een fotograaf hiervoor? Contacteer me of laat je gegevens achter, dan contacteer ik jou even om te bespreken waar je naar op zoek bent. Dit is geheel vrijblijvend en zonder enkele verplichting. We hebben pas een afspraak wanneer ik je een offerte heb voorgelegd waarop je bevestigt dat je mijn hulp wilt.

Samenwerkingen met oa:

Paramedisch centrum Believe , Esthétiek Fédor, AK consulting, Chalet Renard Barvaux…

Meer over Familie & Gezin

Zelf ben ik een familieman en bij iedere familiegelegenheid gaat de camera mee. Deze mooie momenten samen, leg ik ook graag vast op foto. Nadeel is natuurlijk dat je er zelf niet mee op de foto sta. Hier wil ik je graag mee helpen! Wil je een portret of reportage van je familie of gezin en wil je zelf niets moeten missen van het moment?  Ik help je graag met de fotografie van dit mooi moment. Voel je je er comfortabel bij om te poseren, dan doen we geposeerde gezinsfoto’s en portretten. Vind je poseren niets, dan maak ik fotoreportage. Zie je beide zitten, dan doen we een combinatie, we doen het zoals jij je er het best bij voelt!

Heb je graag een mooi album als souvenir van je dag, dan is dit zeker iets waar ik je mee kan helpen, wil je dit liever zelf doen ook geen probleem.

Wil je geen moment missen van het samen zijn met je familie of gezin  en ben je op zoek naar een fotograaf die je hierbij kan helpen? Contacteer me of laat een berichtje achter, dan contacteer ik jou even om te bespreken wat je in gedachte hebt.

Typisch: een shoot van 2 uur op locatie, (vanaf 180€) gemiddeld gezin (incl. 40 foto’s uit te kiezen), volgens jouw voorkeur kan dit spontaan of geposeerd zijn, waar je je het best bij voelt. Veel klanten vragen hier ook nog een album bij (niet inbegrepen in de prijs).

Dit is geheel vrijblijvend en zonder enkele verplichting. We hebben pas een afspraak wanneer ik je een offerte heb voorgelegd waarop je bevestigd dat je mijn hulp wilt met je familie- of gezinsfotografie.

Ellen Schatteman - Paramedisch centrum Believe - Gezinsportret

“Even voor de lens staan…
Een foto van jezelf…
Een foto waarbij je een goed gevoel krijgt… niet zo evident!
Bij Kin Chun voel je je direct op je gemak en krijg je een ‘goed gevoel’ zowel voor de camera als bij het bekijken van de foto’s.
Mooie foto’s, mooie herinneringen, mooie momenten. Vastgelegd door een top fotograaf.”

Contact en gesprekken zijn geheel vrijblijvend en zonder enkele verplichting. We hebben pas een afspraak wanneer ik je een offerte heb voorgelegd waarop je bevestigt dat je mijn hulp wilt met je fotografie.

Er wordt automatisch een pop-upwaarschuwing weergegeven wanneer u een pagina van de site voor het eerst bekijkt, evenals bij volgende bezoeken, tenzij u op de knop in de pop-up klikt om te bevestigen dat u deze waarschuwing niet langer wilt zien. Deze pop-up geeft aan dat er op deze site algemene gebruiksvoorwaarden gelden (GDPR), er een privacycharter is en er gebruik gemaakt wordt van cookies (zelf verkies ik eerder cakejes, maar 🍪 it is). Al deze regels worden aanvaard als u doorgaat, door andere pagina's van de website te raadplegen of door interactie met de site (klikken, tekst invoeren, enz.).

Dit zal sluiten in 0 seconden