Event & Feest Fotografie

kc photography

Event & feest

Wendy - Feest fotografie

” Wij hebben op 8 februari een prachtige dag gehad en vierden mijn ouders hun 50 jaar huwelijk. En wat is er mooier om dit vast te leggen op foto ? We hadden hiervoor Kin Chun gevraagd en hebben hier geen moment spijt van gehad. Hij doet dit met zo veel passie en staat open voor jouw ideëen. Wij zijn uiterst tevreden! Bedankt Kin Chun ! Dankzij jou hebben we mooie herinneringen. “

Marc Boone - Cocktail-Lounge bar Moodis - Eventfotografie Moodis after Corona party

“We hebben de foto’s bekeken en we zijn uitermate tevreden van het resultaat. Je hebt dit prachtig in beeld gebracht en het is voor ons een super mooie souvenir.”

Er wordt automatisch een pop-upwaarschuwing weergegeven wanneer u een pagina van de site voor het eerst bekijkt, evenals bij volgende bezoeken, tenzij u op de knop in de pop-up klikt om te bevestigen dat u deze waarschuwing niet langer wilt zien. Deze pop-up geeft aan dat er op deze site algemene gebruiksvoorwaarden gelden (GDPR), er een privacycharter is en er gebruik gemaakt wordt van cookies (zelf verkies ik eerder cakejes, maar 🍪 it is). Al deze regels worden aanvaard als u doorgaat, door andere pagina's van de website te raadplegen of door interactie met de site (klikken, tekst invoeren, enz.).

Dit zal sluiten in 0 seconden